Смерть по–американськи

Смерть по–американськи

Позавчора у США сталися два криваві інциденти з застосуванням вогнепальної зброї. У Лос–Анджелесі внаслідок облоги будинку, де забарикадувався злочинець, загинули п’ятеро осіб, зокрема й офіцер елітного антитерористичного підрозділу поліції, повідомила агенція «Франс пресс». Навіжений, який забарикадувався в будинку, сповістив поліції, що попередньо вбив трьох членів своєї родини.

«Солодкий» вибух

«Солодкий» вибух

Приблизно 100 осіб отримали поранення (з них більше 30 перебувають у критичному стані) в результаті вибуху на цукровому заводі в американському штаті Джорджія, повідомляє Бі–Бі–Сі. Станом на вчора вісім працівників заводу вважали зниклими безвісти.

Вальси слів

Вальси слів

Позавчора ввечері у нещодавно зведеній будівлі Дипломатичної академії Президент Ющенко давав прийняття для понад ста керівників дипломатичних місій, акредитованих в Україні. Власне, це одна з кількох традиційних у році великих VIP–вечірок із, так би мовити, політичним підтекстом.

Не кулі, а бомба

Не кулі, а бомба

Детективи з британського Скотленд–Ярду, які долучилися до слідства у справі вбивства 27 грудня минулого року екс–прем’єра та лідера опозиції Беназір Бхутто, вчора повідомили свої перші висновки. Як переказує Бі–Бі–Сі, Беназір Бхутто загинула в результаті вибуху бомби, а не від куль терориста, який стріляв у неї з близької відстані. Версії про постріли, які стали фатальними, дотримується родина загиблої і саме тому рідня звинувачує пакистанські спецслужби у злочинній бездіяльності та навіть у потуранні терористам.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики