Бойовик у костюмі від Армані

Бойовик у костюмі від Армані

Парламент Косова позавчора ввечері обрав новим прем’єром провінції керівника Демократичної партії Косова Хашима Тачі. «Косово буде незалежним. Скоро ми реалізуємо свою мрію та своє право», — відразу заявив глава уряду, який ще кілька років тому очолював бойовиків із Армії визволення Косова.

«Боксер» у штаб–квартирі НАТО

«Боксер» у штаб–квартирі НАТО

Учора президент Росії Володимир Путін призначив своїм указом Дмитра Рогозіна, праворадикального політика, колишнього керівника Конгресу руських общин, постійним представником РФ при НАТО. Брюссель уже дав агріман на призначення Рогозіна, втім очевидно, що багатьом в Альянсі такий посол не припав до душі.

Спіраль насилля

Спіраль насилля

Щонайменше 20 осіб загинули та 60 отримали поранення внаслідок учорашнього замаху перед приміщенням суду в місті Лахор на сході Пакистану, повідомляє Бі–Бі–Сі. Фоторепортер агенції «Ассошіейтед пресс», який випадково перебував на місті замаху, повідомляє про 25 загиблих, з них приблизно 15—20 поліцейських». Терорист під’їхав до приміщення суду на мотоциклі, припаркував його, а потім підбіг до групи поліцейських і детонував вибуховий пристрій, прилаштований на поясі.

Буш–миротворець

Буш–миротворець

«Абсолютно можливо та необхідно і для Ізраїлю, і палестинців досягти мирної угоди ще цього року. Для досягнення тривалого миру президент Аббас та прем’єр–міністр Ольмерт повинні зібратися разом і зробити важкий вибір», — заявив учора президент США Джордж Буш після переговорів у Рамаллі з палестинським лідером Махмудом Аббасом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики