Скупщина не піддалася обіцянкам

Скупщина не піддалася обіцянкам

Парламент Сербії — Скупщина — позавчора на вечірньому надзвичайному засіданні у присутності президента Бориса Тадича та прем’єр–міністра Воїслава Коштуніци проголосував резолюцію, якою зобов’язує офіційні сербські особи жодним чином не погоджуватися на незалежність Косова та не співпрацювати з НАТО у питанні підтримки Альянсом сепаратистів Косова. За резолюцію проголосували 220 з 250 депутатів парламенту, 14 — «проти». Сербія змушена буде «переглянути» свої дипломатичні відносини з тими західними країнами, які визнають державність Косова, йдеться у резолюції.

Штани в прольоті

Штани в прольоті

До Міжнародної космічної станції (МКС) пришвартувався російський безпілотний вантажний корабель, який доставив із Землі дві тонни вантажів — пальне, кисень, апаратуру, питну воду. Але це ще не все. Серед вантажів мешканці космічної станції знайшли також 11 з половиною кілограмів меду, солодощі, фрукти, овочі, а також подарунки до Різдва, Нового Року і ... дня народження. Про це повідомила агенція «Ассошіейтед пресс». Російський член екіпажу Юрій Маленченко минулої суботи відсвяткував у космосі свій 46–й день народження, а зібрані для нього дружиною Катериною подарунки (це колекція улюблених компакт–дисків та DVD) на день народження не стали менш дорогими від того, що дійшли з невеликим запізненням. Роль шампанського в Новорічну ніч у космосі «виконуватиме» чай з медом та лимонами. Півтора кілограма лимонів, доставлені на МКС, вже очищені та розкладені в спеціальні пластикові пакети, тому космонавтам буде неважко приготувати з них «коктейль».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Батьківщина вбиває

Батьківщина вбиває

Екс–прем’єр Пакистану Беназір Бхутто померла вчора від тяжких поранень у шию та в живіт, отриманих під час терористичного замаху. Бомбовий замах самогубця вчинив на мітингу в місті Равалпінді, де Бхутто виступала перед своїми прибічниками, повідомляє Бі–Бі–Сі. Місцеві телеканали повідомляють, що тяжко поранену Бхутто доставили до шпиталю, де вона померла. Внаслідок замаху на мітингу загинули щонайменше ще 20 осіб та десятки отримали поранення. Серед загиблих — і прес–секретар Бхутто. Вибух пролунав відразу після виступу лідерки пакистанської опозиції.

Всі статті рубрики