ЦИТАТИ ТИЖНЯ

07.12.2007

Юлія Тимошенко,
лідерка БЮТ
— про позицію свого блоку у випадку, якщо «помаранчева» коаліція розпадеться:

— Ми з вами десять років будували політику так, що для нас із вами зараз програшних шляхів не існує. Як би не розгорнулося життя на політичній шахівниці, ми з вами будемо впевнено іти вперед. Це той випадок, коли білі починають і виграють! І немає значення, чи це буде зроблено за один рік, два роки чи чотири роки.

(«Українська правда»)

Юрій Луценко,
один із лідерів фракції «НУНС»
— про спроби депутатів від Партії регіонів стати на заваді голосуванню коаліції за Голову ВР:

— Біля скриньок вони запекло перешкоджають проведенню голосування. Я не виключаю, що під час підрахунку голосів «регіонали» просто з’їдять бюлетені. Нічого, будемо голосувати, поки вони не наїдяться.

(УНІАН)

Арсеній Яценюк,
новий Голова ВР
— про статус своєї посади:

— На превеликий жаль, в силу історичних обставин дуже часто Голова Верховної Ради того чи іншого скликання намагався бути першим, другим, третім, двадцять п’ятим чоловіком дер­жави. А я думаю, що Голова Верховної Ради повинен бути в першу чергу людиною для парламенту — організатором саме парламентської роботи, адже Верховна Рада є одним із ключових інструментів реалізації народовладдя.

(Rada.gov.ua)

Михайло Бродський,
лідер Партії вільних демократів
— про нібито кохання Тимошенко й Шуфрича:

— Я спеціально випущу книгу «Нет повести печальнее на свете, чем повесть о Бюджетном комитете». Саме в Бюджетному комітеті ВР відбулося зближення Тимошенко і Шуфрича. Про їхній роман мені й Луценко розповідав. Окрім того, Нестор і Юля як близькі одне одному люди приїжджали до мене додому на звану вечерю.

(TabloID)

Антоніна Ульяхіна,
тітка Юлії Тимошенко, керівник дніпропетровської організації БЮТ
— про чутки щодо роману своєї небоги з Шуфричем:

— Якби це було, я б про це знала. А так це все плітки. Це все Мішина (Бродського) схильність до скандалів, щоб підняти свій рейтинг. Нікуди чоловік Юлі не зник. Шкода, що ви не бачили, як Олександр Геннадійович відзначив її день народження. Дуже романтично це було. Вранці всі сховалися... 300 гелієвих кульо­к із серпантином обліпили всі стелі кімнат. І коли Юля вийшла з з кімнати, то побачила їх і трояндочку, прив’язану біля спальні.

(«Сєгодня»)