П’ятирічку — до весни!

П’ятирічку — до весни!

Президент Польщі Лех Качинський, котрий із офіційним візитом учора прибув до Києва, був, як завжди, дуже доброзичливим до України і щедрим на заяви про підтримку. Він запевнив, що, попри зміну уряду, Польща «дуже гаряче підтримує курс України на НАТО та євроінтеграцію».

Підземний Рубікон

Підземний Рубікон

Поки на шахті імені Засядька затоплюють аварійну ділянку, в інституті «Донгіпрошахт» з ініціативи Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду відбулася нарада з питань поліпшення безпеки виробництва.

117 мільйонів гривень розікрали?

117 мільйонів гривень розікрали?

При проведенні держзакупівель у 2006—2007 роках для ремонту шкіл із порушеннями законодавства було витрачено більше 117 мільйонів гривень. Про це розповів віце–президент Тендерної палати України (ТПУ) Микола Товстановський під час учорашньої прес–конференції.

Хто так рахує?!

Хто так рахує?!

Нещодавно ЮНЕСКО розповсюдила доповідь про стан освіти в 129 країнах світу. У доповіді підкреслено, що в Україні понад 300 тисяч дітей не отримують початкової освіти.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Діоксинові фантазії

Діоксинові фантазії

Ця тема — діоксинова — стосовно промислової вибухівки, яка виробляється на державному підприємстві «НВО «Павлоградський хімічний завод», вперше гучно прозвучала на громадських слуханнях, що проходили у березні нинішнього року в столиці Західного Донбасу.

Нам до НАТО ближче

Нам до НАТО ближче

Сучасна українська прикордонна служба — це вже не «погранці» радянських часів. Таке головне послання конференції українських прикордонників із колегами з країн НАТО.

Всі статті рубрики