НОВИНИ ПЛЮС

27.11.2007

Відділ кадрів

Президент Віктор Ющенко звільнив Івана Плюща з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони. Плюща звільнено у зв’язку з обранням народним депутатом України. Також глава держави звільнив Володимира Горбуліна з посади радника Президента.

Автомобільна «номерологія»

Державна автомобільна інспекція порізала на металобрухт 224 спеціальні номерні знаки, які видавалися чиновникам на їхні службові автомобілі. Начальник Департаменту ДАІ Олексій Каленський повідомив, що всього таких номерів було 226, але один номер нікому не видавали й ні за ким не закріплювали (№222), а ще призначався для Президента, але він ним не користувався. Каленський зазначив, що номер «222» піде в музей МВС, інформують «Українські новини». Начальник ДАІ зазначив, що, крім утилізованих 224 спецномерів, також були порізані на металобрухт 175 номерних знаків, які раніше видавалися чиновникам Кабінету Міністрів і депутатам Верховної Ради ІІІ скликання.

Суд і діло

Ексзаступник голови Служби безпеки України Володимир Сацюк просить Окружний адміністративний суд Києва визнати протиправним указ Президента України Віктора Ющенка про позбавлення його військового звання генерал­майора. Про це журналістам повідомив адвокат Сацюка Віктор Петруненко, інформують «Українські новини».