«Попалений» боулінг

24.11.2007

Виявити подружню невірність на підставі чужої помади або запонки, знайдених під ліжком, уже неоригінально. Один американець розкрив зраду своєї дружини завдяки... комп’ютерній грі.

Як повідомляє сайт Register, американський солдат служив упродовж року в Іраку. А коли повернувся й досхочу наспілкувався з коханою «половиною», сів грати в улюблену ігрову приставку Nintendo Wii. Особливість цієї іграшки в тому, що вона зберігає в пам’яті гравців, котрі нею користувалися і залишили в пам’яті дані про свої успіхи. Щоб грати у симулятори від Wii, потрібно створити свого віртуального героя й частково наділити його власними характеристиками. Так наш солдат виявив у «архівах» ігрової приставки інформацію про абсолютно «лівого» чоловікакористувача й навіть побачив, коли саме його суперник приходив до чужої дружини. Як виявилося, все це відбувалося вночі.

Щодо жінки, то вона була заскочена таким викриттям і в усьому зізналася. До речі, грою, в яку бавився гість у час відсутності вояка, був віртуальний боулінг. Зараз пара подала заяву на розлучення.