Ілюзії й наївність — у минулому

Ілюзії й наївність — у минулому

Із кожною річницею Помаранчевої революції Віктор Ющенко переживає «все сильніші почуття — за своїм змістом й ідеологією, мораллю». «Відходять ілюзії, йде наївність, відходять декларації, тому що формується більш прагматичне русло тих цінностей, заради яких, наприклад я, прийшов у політику», — сказав Президент в інтерв’ю агенції «ІнтерфаксУкраїна» з нагоди Дня свободи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Майдан назавжди?

Майдан назавжди?

«Не можна відзначати те, чого не було. Революція не відбулась. Лише зміна кольо­рів та гравців біля корита. Фарисейство...». Це — відповідь одного з користувачів інтернет-форуму на сайті Maidan.org.ua на запитання «Як будемо відзначати третю річницю Помаранчевої революції». І така думка серед людей, які три роки тому вдень і вночі, у десятиградусні морози й під мокрим снігом виборювали свою й нашу свободу, на жаль, непоодинока. Щоб не сказати більше... Торговці на майдані Незалежності вже мало продають помаранчевої символіки — не той попит.

«Підрахуї» минають. Гордість за свій народ повинна залишатися

«Підрахуї» минають. Гордість за свій народ повинна залишатися

«Як ваш «помаранчевий» Президент — уже одужує?» — щоразу при спілкуванні цікавиться знайомий іспанець. «Розкажи нам про ваш Майдан, у нас досі його як приклад на лекціях наводять», — при зустрічі просять іноземні студенти. Вони досі захоплюються нашою Помаранчевою революцією.

Всі статті рубрики