ХРОНІКА

22.11.2007

Бокс

Чемпіон світу у суперважкій категорії за версією IBF українець Володимир Кличко домовився про проведення об’єднавчого двобою з чемпіоном за версією WBO росіянином Султаном Ібрагімовим. Зустріч заплановано на 23 лютого 2008 року в «Медісон сквер гарден» у НьюЙорку. Востаннє бій за об’єднання титулів проводився у 1999 році, коли британець Льюїс переміг американця Холіфілда.

Футбол

Виконком ФФУ прийняв рішення провести фінал Кубка України 7 травня 2008 року в Харкові. Причиною цього рішення стало закриття столичного НСК «Олімпійський» на реконструкцію, тоді як харківська арена у квітні має постати перед глядачами в оновленому вигляді.

Водне поло

Маріупольський «Іллічівець» вибув із боротьби за ЛЕН Трофі, не зумівши в іспанському місті Сабадель подолати бар’єр групового раунду й пробитися до 1/8 фіналу єврокубка. Чемпіон України програв фаворитам турніру — господарям (8:12), взяв гору над німецьким «Ньюкельном» (9:5), а у вирішальній дуелі, в якій його влаштовувала нічия, поступився російському ЦСК ВМФ (6:7). Вирішальний м’яч москвичі закинули з пенальті менш ніж за дві хвилини до завершення поєдинку.

* * *

Кубок України (Одеса). Фінал. БМК (Харків) — «Севастополь» — 12:6. За третє місце: «Динамо» (Львів) — «Київ» — 16:4.

«Іллічівець» через участь у єврокубку виставив другий склад, який посів п’яте місце з восьми команд.

Хокей

НХЛ. «Торонто» — «Бостон» — 2:4 (Понікаровський «Т» — 17:37, 1 кидок, «0»).