Стрес після... стресу

Стрес після... стресу

На свою біду, в готельному комплексі «Дніпропетровськ» ми вирішили звернутися до адміністратора. Так, мовляв, і так — хочемо поспілкуватися з мешканцями потерпілого будинку. Однак та на нас подивилася, немов на інопланетян: «Керівництво заборонило пропускати до потерпілих будь–кого». — «Яке керівництво?» — намагаємося з’ясувати. У відповідь — мовчанка. Наші посилання на закон про пресу, права журналістів ніякого враження не справляють. Зрештою, після тривалої суперечки, адміністратор погодилася у супроводі працівника готелю пропустити нас у кімнату №210, де розташувався штаб (сюди люди звертаються в разі потреби по допомогу).

Обережно! «Жан Жорес»

Обережно! «Жан Жорес»

Обстеживши трюми 112–метрового судна, вщерть заповнені артилерійськими снарядами та іншим небезпечним крамом, водолази Керченського спеціального морського загону МНС укотре переконались, що корабель і досі є небезпечним. Причому все це іржаве «добро» покоїться всього на 15–метровій глибині в акваторії бухти, куди сьогодні заходять великотоннажні танкери. І хоча небезпечне місце позначене на воді спеціальним буєм, інколи при маневрі судна все ж не уникали зіткнень із зрізаним димарем та іншими конструкціями «Жан Жореса», що, зрештою, може закінчитися трагедією.

Руки геть від «гвардійки»!

Руки геть від «гвардійки»!

Неважко було здогадатися: у міськ­раді Макіївки виявилися далеко не в захваті від імовірного приєднання частини Червоногвардійського району до сусіднього Донецька. Як уже писала «УМ», саме про подібну перспективу нещодавно заявив міський голова Донецька Олександр Лук’янченко. Мовляв, у ході підготовки до «Євро–2012» під час будівництва об’їзної дороги певна територія «гвардійки» може стати вже частиною обласного центру. Проте його макіївський колега — міський голова Олександр Мальцев — публічно запевнив, що не дасть на це згоди.

Всі статті рубрики