Місто є. А де секс?

30.10.2007
Місто є. А де секс?

Пані Паркер має замислитися над своїм виглядом?

Героїня Сари Джессіки Паркер у серіалі «Секс і місто», журналістка Керрі Бредшоу, вважає себе особою вельми сексуальною й привабливою. І правильно робить, адже психологи наголошують на тому, що чоловіки ставляться до жінки так, як вона сама себе «подає». Однак якщо в серіалах такі закони й справді діють, то в житті, як виявилося, не завжди. Принаймні за результатами опитування популярного чоловічого журналу «Максім», представники сильної статі вважають Сару Джессіку Паркер найбільш... НЕсексуальною з жінок.

Щиро кажучи, актрису навіть шкода, адже почути таке про себе образливо для будь–якої жінки. Тим паче якщо таку оцінку дають не представниці заздрісного жіноцтва, а чоловіки — читачі відомого журналу для вимогливих представників сильної статі. Однак Сара тримається мужньо. Вона твердо переконана, що 42 роки — це для жінки не вік, активно знімається в кіно (до слова, незабаром завершуються зйомки широкоформатного «Сексу і міста»), випускає власну лінію одягу та парфуми й виховує доньку разом із палко коханим чоловіком Метью Бродеріком. Для нього дружина — завжди найсексуальніша й найкраща, а думки інших чоловіків Паркер і не цікавлять.

До речі, у рейтингу найбільш асексуальних жінок сучасності у Сари Джессіки непогана компанія. Так, друге місце посіла співачка Емі Вайнхаус, третє — зірка надпопулярного зараз у США серіалу «Анатомія Грей», актриса Сандра О. На п’яту сходинку читачі журналу «Максім» поставили Брітні Спірз, що з огляду на її постійні вибрики й не дивно. А от «лауреатка» четвертого місця виявилася справжньою несподіванкою: цю позицію чоловіки віддали прекрасній жінці, секс–символу кінця 1980–х — Мадонні.