Відірвалися на хлопчиках для биття

Відірвалися на хлопчиках для биття

Суботня поразка української збірної в Глазго викликала в уболівальників щире розчарування, яке вони виказали, фактично проігнорувавши черговий матч «синьо–жовтих». Зрозуміло, що Фарерські острови — не той суперник, на якого масово йде глядач, але, думається, за більш сприятливої турнірної ситуації трибуни НСК «Олімпійський» були б заповнені значно рясніше. А так — позавчора було заповнено лише 7 відсотків (!) глядацьких місць.

Андрій Воронін: Мене наче зурочили — піду в церкву свічку ставити

Андрій Воронін: Мене наче зурочили — піду в церкву свічку ставити

Після матчу з Фарерами — до речі, передостанньому домашньому поєдинку збірної України в цьому циклі — на запитання журналістів відповідали лише двоє наших легіонерів: Анатолій Тимощук та Андрій Воронін. Форвард «Ліверпуля» погодився зі словами Олега Блохіна, що п’ять голів у такому матчі — це замало.

Вигідне пірнання ведмедя

Вигідне пірнання ведмедя

Після розгромної поразки від родоначальників футболу в гостях (0:3) збірна Росії сенсаційно реваншувалася на штучному газоні переповненого столичного стадіону в Лужниках за присутності 80 тисяч глядачів. Перед початком матчу патріотичні почуття гравців підігрів величезний банер розміром на всю трибуну уздовж бічної лінії: розлючений ведмідь між слів «Вперед, Росіє!» на тлі трикольорового прапора. Подіяло. У першому таймі за ігрової переваги господарів влучно під поперечину пробив Уейн Руні — 0:1 на користь Англії. А от по перерві вже англійці виглядали краще, але м’ячі влітали у їхні ворота. Спочатку іспанський арбітр Канталехо призначив неіснуючий пенальті у ворота гостей (Руні, якщо й порушував правила проти артистичного «пірнальника» Зирянова, то за півтора метра до лінії штрафного майданчика). Московський спартаківець Павлюченко, котрий на 58–й хвилині замінив форварда «Севільї» Кержакова, чітко реалізував 11–метровий. А за три хвилини він же першим встиг на добивання. Відігратися гості так і не зуміли.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики