Дошантажувався...

04.10.2007

Девід Ганс Шмідт, який погодився визнати себе винним у спробі шантажувати голлівудську кінозірку Тома Круза, наклав на себе руки у власному домі в американському штаті Арізона. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, цей тип перебував під домашнім арештом і чекав наступного судового засідання, що мало відбутися 11 жовтня. Сторона обвинувачення встановила, що Шмідт погрожував Крузу публікацією знімків із його весілля з акторкою Кеті Холмс, незаконно отриманих у офіційного фотографа. Шантажист вимагав у зіркової парочки відступне на суму понад мільйон доларів.

Після того як Шмідт повідомив Крузу умови операції, актор зв’язався з Федеральним бюро розслідувань. Агент ФБР, який зустрівся з шантажистом, нібито як представник Тома, вивідав злочинні наміри Шмідта й забезпечив його арешт. Підсудному загрожувало дворічне тюремне ув’язнення і штраф 250 тисяч доларів.

Але ця справа була не єдиною у негативному «послужному списку» Девіда Шмідта. Раніше цей аферист знайшов покупця на відеозапис першої шлюбної ночі фігуристки Тоні Хардінг. Крім того, пан Шмідт намагався продати з аукціону щоденники Періс Хілтон та її приватні фотографії.