Живіть довго, голосуйте за «Регіони»

21.09.2007

Дарма всі ми вважаємо, що населення України вироджується і поступово зменшується середня тривалість життя. Візьміть, наприклад, Луганськ: у цьому місті знайшлося 435 виборців, яким уже понад сто років! І серед них, як повідомив на прес–конференції заступник керівника регіонального штабу блоку «Наша Україна — Народна самооборона» В’ячеслав Серпокрилов, є рекордсмени, які відзначили 114–ті та 122–гі народини.

Ясно, що все це пахне нечистою грою. За словами Серпокрилова, 57 осіб віком по 108 років «дивним чином народилися в один день, 31 грудня 1899 року, і проживають у виборчих округах №102 та №103». Такі дані було виявлено штабом «помаранчевих» під час реалізації проекту «Фантом» (перевірки виборчих списків)», повідомляє УНІАН. Окрім довгожителів, виявлено понад 65 тисяч «двійників». У регіональному штабі «НУНС» вважають, що це не випадковість, а спеціальна підготовка місцевих властей до фальсифікації виборів.

До речі, Служба безпеки України за повідомленнями, переданими «телефонами довіри», встановила, що в Харкові до списків виборців включено понад 2 тисячі осіб віком понад 107 років.