А за «базар» відповідай!

А за «базар» відповідай!

Учора на брифінгу Служби безпеки України прес–секретар Марина Остапенко повідомила, що співробітниками спецслужби викрито злочинну групу, яка незаконно надавала послуги міжнародного телефонного зв’язку за тарифами подекуди в десять разів нижчими за існуючі. Підпільні телефонні сервери були виявлені в приватних приміщеннях Дарницького та Оболонського районів. У результаті проведеної операції вилучено модеми, телефонні картки та обладнання на суму понад 200 тисяч гривень. Уже встановлено, що ділки щомісяця заробляли десятки тисяч американських доларів. Тому наразі за несанкціоноване втручання у роботу електронно–обчислювальних машин автоматизованих систем електрозв’язку порушено дві кримінальні справи.

Вбивчий реверс

Вбивчий реверс

Вранці минулого понеділка в ДТП на Московському мосту «взяли участь» шість легковиків та автобус, загинули двоє людей, а рух з правого берега на лівий було повністю заблоковано. Як повідомили «УМ» в прес–службі Департаменту ДАІ, аварія сталася о 7:20 ранку, коли величезний потік громадського й автомобільного транспорту, з усієї Троєщини і не тільки, стікається до переїзду на правий берег, створюючи ефект «горла пляшки».

Розбірки на граніті

Розбірки на граніті

Ближче до виборів починається боротьба за головну трибуну країни — Майдан. В ніч із вівторка на середу це призвело до сутички на головній площі країни представників Партії регіонів та «Нашої України–Народної самооборони». Як повідомляє «Українська правда», йшлося про встановлення помаранчевої сцени: «регіонали» дізналися про це наперед, і на одинадцяту вечора вже «застовбили» місце своїми агітаційними наметами.

На межі Європи

На межі Європи

Відповідну угоду у понеділок підписали в Ужгороді міністри закордонних справ двох держав Кінга Гьонц та Арсеній Яценюк. Згідно з нею, наші громадяни, які мешкають у 50–кілометровій «зоні» біля кордону з Угорщиною, можуть не оформляти візу для поїздки до цієї країни. Достатньо лише, сплативши 20 євро, оформити документ, який буде схожий на посвідчення водія. Саме він дасть право протягом п’яти років не оформляти візу, в’їжджаючи на територію Угорщини. Це ж стосується й угорців, які хочуть відвідати Україну.

Та він, буржуй, у поїздах їздить!

Та він, буржуй, у поїздах їздить!

Позавчорашня заява начальника Головного пасажирського управління «Укрзалізниці» Леоніда Лобойка викликала ефект вибуху бомби. «Якщо сьогодні стабілізуються ціни на всі витратні частини, то десь у 2—2,5 раза потрібно підвищити тарифи», — сказав чиновник. — Адже з 1991 р. дизпаливо виросло в ціні майже в 29 разів, а тарифи — лише в 9 разів». Саме таким чином, мовляв, «Укрзалізниця» планує забезпечити беззбитковість пасажирських залізничних перевезень до 2015 року.

Ходіння Юлі за три моря

Ходіння Юлі за три моря

Учора в столичному кінотеатрі «Україна« дві години чекали Юлію Тимошенко —вона мала презентувати нібито нею знятий фільм про українських заробітчан в Італії. Сценарій для соціальної «документалки» теж нібито написала сама Юля. Довгими безсонними ночами, мабуть... За офіційною версією, для втілення своєї благородної ідеї Тимошенко звернулася до народного артиста Василя Ілащука, який довгий час на гроші «Укрзалізниці» робив туристичну програму, а потім об’їздив світ для телепроекту «Дорогами українців». Він і став співавтором сценарію. На створення фільму «Мати і мачуха» авторів наштовхнула новела Василя Стефаника «Камінний хрест».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики