Нардепка Устінова підтвердила вагітність і повідомила, що народжуватиме у США

16:32, 11.02.2022
Нардепка Устінова підтвердила вагітність і повідомила, що народжуватиме у США

Нардепка від партії «Голос» Устінова полетіла до чоловіка у США народжувати дитину (Фото: Олександра УСТІНОВА)

Нардепка із партії «Голос» Олександра Устінова зараз перебуває на лікарняному, і повернеться на роботу в статусі матусі. Народжувати депутатка планує у США.


Як інформує Україна молода, про це  вона написала на своїй сторінці у Facebook.


Устінова довго приховувала свою вагітність, однак зараз вона була вимушена піти на лікарняний через рекомендації лікарів. 


«Офіційно. Так, зовсім скоро ми з моїм чоловіком станемо мамою і татом. Я вже майже 2 тижні, як на лікарняному, оскільки скоро маю народити донечку. Досить довго приховувала свою вагітність, знаючи «доброзичливих» колег, працювала і ходила на роботу, поки лікарі не переконали таки піти на вимушений лікарняний», – написала вона.


Нардепка зазначила, що перебуває зараз у США, де проживає і працює її чоловік. Устінова запевнила, що її донька після народження буде громадянкою України. Нардепка додала, що після народження дитини «сидіти в декреті» не збирається та планує повернутися до роботи. Наразі її обов'язки виконує Юлія Клименко.


«Нарешті, хоч і на кілька місяців, але наша родина разом. Як багато хто з вас уже знає, мій чоловік працює в США, і вже 3 роки через його роботу і мій громадянський обов'язок ми живемо на дві країни, і навіть на два континенти. 


Але наша дівчинка сказала «досить!» і внесла корективи в наше «інтернаціональне» сімейне життя, ще до народження. Оскільки Льоша приїхати більше, ніж на 2 тижні не може, то щоб бути разом, коли малеча прийде в світ, я поїхала до чоловіка. Зараз, я зобов'язана трохи приділити час найважливішому», – йдеться у повідомленні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як кияни називали дітей у 2021 році.