Харків’янин зробив щеплення усіма існуючими вакцинами в Україні

11:25, 01.01.2022
Харків’янин  зробив щеплення усіма існуючими вакцинами в Україні

Харків´янин вирішив встановити рекорд зі щеплення проти коронавіруса і уже зробив 18 вакцинацій

Житель Харкова Олексій Сукач вирішив встановити  рекорд з вакцинації коронавіруса. Він уже зробив 18 щеплень і планує збільшити їх до 25.

 

Як інформуєУкраіна молода, про це повідомляє одне із ЗМІ. 

 

Як з’ясувалося, до цієї медичної  авантюри хлопця стимулює  лікарка, яка усіляко заохочує його перевіряти на собі вакцини. Харків’янин стверджує, що погодився на щеплення саме на її прохання за винагороду. За кожен укол медик пообіцяла безкоштовне направлення на перебування у харківській лікарні, а після 20 дози вакцини – путівку у санаторій. 

 

Олексій також розповів, що лікарка має на меті задовольнити свої інтереси. Адже це підвищить її рейтинг на українському сайті лікарів.

 

Проте сама жінка заперечила таку інформацію і сказала, що у неї немає пацієнта з таким прізвищем. Хоч насправді виявилось, що Олексій Сукач таки вказаний у списку її пацієнтів.

 

Інші лікарі дивуються, що чоловік дійсно вакцинувався стільки разів справжніми препаратами. Однак, сам рекордсмен жартує та виглядає веселим. Каже, що хоче зробити 25 вакцин. (відео)

 

Складно повірити, але система Helsi також підтверджує, що цей пацієнт зробив понад 18 уколів від ковіду.

 

Олексій не проти побічних ефектів. Каже, що після кожного досліду може залишитися на тиждень у лікарні з безкоштовним харчуванням. Житель Харкова переконаний, що рано чи пізно завдяки таким діям отримає високий рейтинг у застосунку «Дія».

 

Лікарка Людмила Смоліна розповіла, що ймовірно у пацієнта є психічні порушення. Оскільки жодна здорова людина не погодилась би завдавати проблем власному організму.

 

«У нас спрацьовує інстинкт самозбереження і людина не хоче собі нашкодити», – пояснила Смоліна.

 

Відомо, що деякі медзаклади відмовляють харків’янину в черговому щепленні. Зокрема Олексій не зміг зробити укол в Мукачево.

 

Однак така ситуація свідчить про недосконалу систему вакцинування в Україні. Відтак правоохоронців просять звернути увагу на інцидент і відреагувати.

 

Як повідомляла УМ, "Омікрон" уже штурмує Україну. Перші випадки зараження новим штамом коронавіруса вже зафіксували в Києві.