В Олексіївці на Дніпропетровщині провалився міст під вантажівкою, відео

16:37, 20.05.2020

На Дніпропетровщині в селі Олексіївка під вантажівкою обвалився автомобільний міст.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

 

"20 травня о 10-20 до Служби порятунку "101" від правоохоронців надійшло повідомлення, що у селі Олексіївка Нікопольського району, під час руху вантажного автомобіля "Iveco" автомобільним мостом через Олексіївську затоку Каховського водосховища, відбулось руйнування однієї з секцій мосту", - йдеться в повідомленні.

По прибуттю до місця події, представником ДСНС встановлено, що міст є частиною траси Н-23 Кропивницький - Запоріжжя.

 

Його довжина складає 120м, а висота - 5м. Конструкція споруди складається з семи залізобетонних опор та шести металевих секцій. Довжина однієї секції - 20м.

 

Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

 

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

 

Зазначено, що на даний час, на місці працюють представники служб. Вирішується питання щодо залучення спеціалізованої техніки.

 

Про цей інцидент дізнався і президент Володимир Зеленський під час пресконференції. Йому про це повідомили саме  журналісти.

 

Зеленський зробив запис собі в блокнот.

 

У ДСНС повідомили, що конструкція мосту складається з семи залізобетонних опор та шести металевих секцій. Довжина однієї секції – 20 м. Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

 

За даними місцевого видання "Наше місто", Олексіївський міст, незважаючи на те, що знаходиться на трасі державного значення, в аварійному стані перебуває роками. Переправа повністю порита величезними ямами, через які міст є місцем концентрації смертельних ДТП.

 

За повідомленнями місцевих ЗМІ, останній ямковий ремонт пройшов тут лише тиждень тому.

 

 

Поліція організувала об’їзд автотранспорту через село Старозаводське Нікопольського району, причини руйнування мосту встановлюється.