Audi А7 невістки Валерії Гонтаревої спалили в центрі Києва (фото, відео)

09:43, 05.09.2019
Вночі в Києві згорів автомобіль Audi А7, зареєстрований на невістку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої, яку також звати Валерія Гонтарева.
 
Про це сама екс-очільниця Нацбанку повідомила виданню "НВ Бізнес".
 
"Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою сім'ю сьогодні сталася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком в центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева", - повідомила вона 
 
Гонтарева вважає те, що сталося, і те, що її на цьому тижні збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, "ланками одного ланцюга".
 

"На жаль, мені оголошено не тільки політичний терор, але, як ми бачимо, і фізичне знищення. Їм мало політичних переслідувань, які вони масовано почали з усіх боків, їм мало повністю сфальсифікованої справи корумпованого прокурора [Костянтина] Кулика, їм мало подачі позовів [екс-заступника голови Адміністрації президента Андрія] Портнова на стандартні постанови НБУ зі звинуваченнями мене в державній зраді", - заявила вона.
 
 
За словами Гонтаревої, її вороги "перейшли від словесних погроз до реальних дій". 
 
 
Вона додала, що сподівається на розкриття цього злочину правоохоронцями.
 
Зазначимо, що минулого тижня Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, вона отримала серйозні травми. За словами Гонтаревої поліція проводить розслідування: це нещасний випадок чи "почали реалізовуватися погрози".
 
Як відомо, Валерію Гонтареву кілька разів викликали на допит у кримінальному провадженні стосовно бізнесмена-утікача Сергія Курченка.
 
Колишня голова Національного банку повідомила, що не приїде до України, бо тепер живе в Лондоні. Гонтарева звинуватила Генпрокуратуру в спробі дискредитувати реформи фінансового сектора.
 
Також Валерія Гонтарева заявляла про постійні погрози з боку олігарха Ігоря Коломойського.