Вибори-2019: Святослав Вакарчук розповів, за кого буде голосувати (відео)

13:18, 15.02.2019
Співак Святослав Вакарчук на виборах президента 2019 року обиратиме серед тих кандидатів, які під час передвиборної кампанії виконають три умови.
 
Про це він написав у Facebook.  
 
"Не маю планів підтримувати жодного з них (кандидатів, - ред.), але як свідомий громадянин, свій вибір обов’язково зроблю. Для того, щоб я міг проголосувати за того, чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови", - написав Святослав Вакарчук.
 
Так, на думку співака, кандидат в президенти повинен взяти участь в теледебатах з опонентами, або в програмах подібного формату, які відбуватимуться в прямому ефірі і без наявності суфлера.
 
Крім того, кандидат у президенти має назвати імена членів своєї команди - майбутніх міністра закордонних справ, міністра оборони, начальника Генштабу Збройних сил, генпрокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки та керівника СБУ.
 

Третя умова - кандидат в президенти повинен продемонструвати на реальних фактах як виконував свої обіцянки в минулому.
 
Він додав, що "ці три умови не є достатніми, але точно є необхідними".
 
"Якщо хоча б одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід", - переконаний Святослав Вакарчук.
 
Він запропонував усім виборцям використати ці три умови при виборі кандидата в президенти.
 
"Зробімо свій вибір відповідально!", - підсумував співак.
 
Як повідомляла "УМ", Святослав Вакарчук вважає, що до виборів президента, призначених на 31 березня, необхідно ухвалити новий виборчий кодекс.