Волонтерство: обсяги надходжень падають, обсяги замовлень від військових зростають

13:40, 08.09.2023
Волонтерство: обсяги надходжень падають, обсяги замовлень від військових зростають

Волонтери тягнуть на фронт вантажівки, пікапи, великі БПЛА, прально-душові комплекси. (facebook.com/yuri.biriukov)

В коментарі приходять люди яких я вважав досить мудрими, та розказують мені який чудовий був Резніков та як нам з ним пощастило... ШТА?!

 

Я вже більше як півтора року відчуваю прям це щастя. Як тягнемо вантаж на чергові 10-15-20 мільйонів гривень — так відразу щастя все більше та більше. І я можу зрозуміти, коли команда міністра не встигає щось зробити за перші 3-4 місяці на посаді?

 

Можу, правда. Я проходив це, коли 4-у хвилю мобілізації на початку 2015 року ми були вимушені відтягувати, бо не встигли підготувати запаси форми та спорядження, прийшовши у МО в середині жовтня.

 

Але війна розпочалась не 24 лютого минулого року, вона розпочалась у 2014-му! І я не можу зрозуміти причин, з яких "колишній" міністр та його команда не встигли підготувати запаси форми чи бронежилетів.

 

Саме так я не можу зрозуміти причин з яких восени 2023 року ми тягнемо вантажівки, пікапи, великі БПЛА, прально-душові комплекси. Обсяги надходжень падають, обсяги замовлень від військових зростають.

 

Нині передаємо черговий вантаж, чергові 20 мільйонів. Чергові БПЛА Poseidon H10 MkIII в чергові бригади. Черга на роки вперед, але ресурсів викупити з виробництва в нас вже не вистачає, навіть з урахуванням того, що половину рахунків сплачує Петро Порошенко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не бачу жодних подяк Резнікову від солдат і офіцерів