Про слабкості Кремля і європейців

17:17, 10.11.2021
Європейцям, які зараз у шоці спостерігають за подіями на кордоні Білорусі з державами ЄС, хотілося би нагадати, що це вже було зовсім нещодавно, коли сотні тисяч «сирійців» щороку проривалися через Середземне море і Балкани до Німеччини, втікаючи від «арабської весни».
 
Тоді, цьому нестримному потоку нелегальних мігрантів всіляко сприяла Москва, маючи на меті дестабілізувати європейські держави і завдали серйозного удару по Меркель і її партії, які необачно виступили на захист прав нелегалів і інтеграції в ЄС за кошт німецьких платників податків, чим викликали велике обурення власних виборців.
 
Цього разу Москва доручила цю «роботу» безумному Лукашенку.
 
Слабкість Кремля у його передбачуваності, століття за століттями вони вперто використовують одні й ті ж самі методи, в надії, що цього разу таки вийде. Проте, інколи все ж в Москви виходить, на жаль для нас.
 
Слабкість європейців, що після двох великих воєн минулого століття вони віддають перевагу можливості домовитися, ніж воювати і перемогти.
 
А от нам, українцям, слід не забувати - вздовж наших східних кордонах стоїть Орда з єдиною метою впродовж століть - знищити нас.
 
І в нашому випадку штурм буде не руками мігрантів, а усіма видами видами зброї.
 
До резидентів Москви на Банковій апелювати сенсу немає, цілі уЗеленських і українців діаметрально протилежні.
 
Банкова всіляко ослаблюватиме державу, руйнуючи власну економіку і повертаючи спершу енергетичний, а далі політичний вплив Москви на Київ.
 
Мета українців - перемогти цю внутрішню і зовнішню навалу!
  • Українські митці — не російські

    Пам’ятаємо, як у післявоєнні роки сталінська камарилья вела боротьбу з т. зв. «космополітами», тобто тими людьми, які, побувавши в Європі, цікавились європейським способом життя, культурою, мистецтвом тих народів, яких московія «асвабаждала от гньота буржуазіі». >>

  • «Руський мір» інспірує в США неомаккартизм

    На берегах Потомаку не повинні забувати, як після другої світової війни Білому дому довелося долати поширення комуністичної ідеології колишнього СРСР створенням сумнозвісної комісії сенатора-республіканця ( ! ) Джорджа Маккарті із розслідування антиамериканської діяльності. >>

  • «Крокус» — коронація кривавого «карлика»

    Аналіз даних з відкритих джерел та отриманої конфіденційної інформації, в тому числі за кордоном, дає мені як слідчому МВС і начальнику відділу військової контррозвідки СБУ (в минулому) зробити наступні висновки приватного розслідування теракту, вчиненого у Підмосков’ї >>

  • До уроків історії: не можна ігнорувати досвід минулих епох

    Сучасна цивілізація своїми суперечливими діями постійно підтверджує таку прикру істину. Адже наявні колосальні ресурси та досягнення науково-технічного прогресу, спрямовує не на самозбереження, а на самознищення. >>