Хлопці з кварталу - святі люди

14:03, 27.10.2021
Хлопці з кварталу - святі люди

Олександр Пікалов згадував у інтерв'ю про критику Ірини Геращенко на адресу Кварталу. (Фото: pravda.com.ua)

З подивом для себе прочитала згадку свого скромного імені в інтерв’ю з одним з акторів 95 кварталу, який скаржиться , що я їх ображаю з трибуни ВР. 
 
Розумію, що ображати політиків можна тільки зі сцени Кварталу:)  
 
Мені  особисто, та і , мабуть, виборцям, було б цікавіше почитати інтерв’ю того самого Юрія Корявченкова (в миру Юзіка), який з трибуни ВР , та і з місця за два роки не вимовив ані слова. А міг би взяти право на репліку і захистити свій Квартал, як їх хтось ображає.
 
Але і це інтерв’ю дає чітку картину моральної  деградації  влади епохи Зеленського. 
 
Отже, перший помічник президента воюючою країни, в якій завал у внутрішній і зовнішній політиці, ковід, енергетична криза, борги по зарплатам лікарям і перед Армією, займається кварталом, сценаріями, жартами, монтажними столами і ще казна чим. 
 
Хлопці з кварталу, святі люди, ні сном ні духом про «апшори» і звідки гроші беруться.
 
Сам Зеленський має йти на другий термін, бо в країні війна. 
 
Домовитися  посередині не вийшло? А так красиво жартували - про перенесений кордон і ебонітові палички.
 
Пан актор не виходить з завданої Зеленським парадигми «в доску своїх хлопців», продовжуючи грати роль простачка, далекого від політики, такого собі двоюрідного брата Голобородька. Але фамільярне «Лєнка» на першу леді мені різануло вухо навіть більше, ніж одкровення про Шефіра. 
 
До речі, як на мене, чи не єдине добре, що зараз асоціюється з владою, це пані Зеленська, яка продовжує розпочату Мариною Порошенко роботу по впровадженню інклюзіі і  гендерній  рівності.  І ми її в цьому підтримуємо, до речі.
 
Але то вже вони нехай в себе на Банковій розбираються, чи допустимо таке публічне амікашонство у бік першої леді, як фамільярне «Лєнка». 
 
Й чи це не більш образливо, насправді, ніж справедлива критика опозиції президента і його команди.  
 
А от з першою відповіддю пана актора, де він яскраво характеризує ситуацію в країні, цілком погоджуюся. Українською це слово перекладається «дупа», до речі.
 
І надалі планую  всіляко популяризувати слуг, яскравих криворізьких хлопців типу Нехлюдова і Пікалова. Ви правда молодці:)