Потішний трубадур Кремля Кіркоров

20:28, 27.06.2021
Потішний трубадур Кремля  Кіркоров

Володимир Зеленський добре знайомий із Філіпом Кіркоровим.

Можна готувати сто пафосних «Кримських платформ» і кричати, що досьогодні «попередники  нічого не зробили для повернення  Криму», але це не має жодного значення , якщо влада Зеленського дозволяє своїм російським подільникам по серіалах незаконно відвідувати український Крим і цілувати руки Путіну за «Кримнаш». 
 
Фанати  тупої російської попси, вони тільки й уміють   дорікати  комусь « здачею Криму». Це ви його здаєте і продаєте, задешево, аби кіркорови на вас, не дай Бог, не образилися.
 
Нагадаю, два роки тому СБУ Зеленського так само дозволи в’їзд в Україну акторам серіалу «Свати», які до того не лише незаконно відвідували український півострів, але й виправдовували його анексію. Сьогодні СБУ скасувало своє вчорашнє рішення про заборону на в’їзд потішному трубадуру Кремля  Кіркорову.  
 
В той час як  США і країни ЄС закривають  візи росіянам, які літали в Крим з території РФ, порушуючи тим самим українське законодавство, сама Україна толерує цю неповагу до нашого суверенітету і територіальної цілісності.
 
А Зеленський тим часом записує хамські ролики кандидатам на посаду канцлера Німеччини. Та ви самі спочатку навчіться боротися за Україну. Потім будете від партнерів вимагати бути жорсткими до РФ…