Право на повстання

13:48, 21.11.2020

Повстання - це Право і останній шанс, будь-якого народу, змінити своє життя на краще.

 

Ми, українці, у Двадцать першому столітті двічі скористались ними. Обидва рази нам, об’єднаними зусиллями, вдалось зупинити сповзання України у прірву московського імперіалізму, у царство темряви і неволі.

 

Розпочавши свою Революцію Гідності і Війну за Незалежність на День Архистратига Михаїла, — ми зупинили і відкинули віковічного північного ворога. Своєю єдністю та жертовністю, незважаючи на болісні втрати і постійні контратаки ворога, ми втримали і зміцнили українську Державність та заявили всьому Світу, що Українська Нація була, є і буде. Це головне наше спільне досягнення...

 

На цьому шляху національно-визвольної боротьби ми втратили тисячі своїх співвітчизників. Вічна їм Слава і Пам’ять!

 

Революція і Війна ще далеко незавершена... Підступний ворог, використовуючи манкуртів і свою агентуру у владі, наші слабкості та недоліки, продовжує робити все можливе для знищення нас як Нації та нашої Державності. І наше завдання — не здаватися, не впадати у розпач, не підігравати ворогу, не йти за «болотяними вогнями» чужих доктрин та ідеологій...

 

Ми, українці, з вірою у Бога і мечем у руках, здатні перемогти! Доводили це, протягом тисячоліть існування нашої нації, неодноразово!

 

Я впевнений, що і на цьому етапі буття ми, об’єднавшись, досягнемо нашої мети — відстоїмо Соборність та утвердимо Державність.

 

І тоді, наші нащадки з гордістю будуть згадувати покоління українців, яке вийшло на Майдан і відстояло Свободу, Незалежність і Соборність України.

 

Врешті, всі нормальні люди живуть заради своїх дітей, онуків, правнуків...

 

Зі святом вас — Брати і Сестри!

 

Слава Україні!