Про місцеві вибори

00:55, 25.09.2020

Немало моїх Друзів, Братів по зброї, приятелів йдуть на ці місцеві вибори...

 

Балотуються вони по списках і округах від різних політичних сил.

 

І це закономірно, бо той безлад, який існує у партійній системі України не дозволяє систематизувати партійно-політичне життя, породжує безліч карликових безідейних «партєйок», заважає чіткій політичній структуризації суспільства тощо.

 

Отже, не дає Україні перейти на вищий рівень державотворення...

 

І я впевнений, що цим користається відвічний ворог нашої української нації - так звана Росія. Бо безлад і контрольований ворогами Хаос - найкращий спосіб знищити Державу Україна.

 

Виходячи із вищесказаного, я закликаю українців, на цих виборах і поза ними, протиставлятися будь-яким проросійським партійним ставленикам.

 

В першу чергу, маю на увазі колаборантів із бандугрупування «ОПЗЖ». Також не можна не враховувати медведчуківських сателітів-збоченців із «партії шарія» і «перемога пальчевського» тощо... Вони хоч і недолугі, і смішні, але теж несуть певні загрози Незалежності та територіальній цілісності України.

 

Наскільки доходить інформація, то в кожній області російські колаборанти наклонували багато регіональних антиукраїнських партійних бандочок, що йдуть на вибори, з якими ви самі, шановні земляки, маєте дати раду...

 

Тепер найцікавіше... Що стосується «Слуги народу».

 

Так сталося, що дехто з моїх Друзів вирішив ризикнути і стати «агентами українців» у «партії влади». Що ж - це їх право... Хоча я, особисто, такий вибір, геть, не підтримую... Врешті, прийнявши таке рішення, вони не перестануть бути близькими мені людьми.

 

Вважаю, що ця «зелена партія влади» без реальної влади в руках, є деструктивним партійно-олігархічним об’єднанням, яка успішно використовується Кремлем для регулярних спроб знищення української державності. Прикладів тому багато. На жаль, вони з’являються кожного дня...

 

Ще одне... важливе для України і , не буду кривити душею, для мене особисто.

 

Я про місто Дніпро. Точніше, про його міського Голову Бориса Альбертовича Філатова.

 

Борис - мій Друг. Борис Альбертович, геть, не ідеальна людина, але «хто з нас не без гріха». Філатов- росіянин за національністю, але є українським патріотом, що в умовах Війни з Росією є величезним плюсом... «Вати», в голові Альбертовича, з кожним роком менше, але, все ж, вона ще трохи присутня... (Це я його підколюю)

 

А ще Борис Філатов, на моє глибоке переконання, хворіє Дніпром, є класним комунікабельним Мером, що за п’ять років війни у кращий бік змінив своє рідне місто (згадайте Дніпро декілька років тому - воно ж було вбите).

 

А ще Борис Філатов - Патріот України: не на словах, а на ділі, який ніколи не допустить сепаратизму та колаборації, а отже Війни, в його рідному Місті. Я знаю це!

 

Отже, я про що... Я про Дніпро, який був, є і буде Форпостом Державності України. Я про Дніпро, яке ми всі, разом, маємо відстояти як від зовнішньої агресії, так і від спроб перетворити його на поневолену олігархами «зелену» територію.

 

Впевнений, що так все і станеться.

 

Дніпро, як велична частина України, переможе. І Українці, по всій території нашої Держави, дадуть відсіч московській навалі.

 

А якщо, черговий раз, на «демократичних виборах», Україну принизять і змусять бути покірною рабинею закордонних “панів”, що ж... бойовий досвід у нас є. Добровольці знову підуть у бій... До цього ми завжди готові!

 

І зброя у нас - доглянута і почищена.

 

Слава Нації!

Смерть ворогам!