Зеленський мечеться і не знає яких «царських генералів» призначити

23:05, 20.06.2020
Зеленський мечеться і не знає яких «царських генералів» призначити

Володимир Зеленський продовжує вбивати бюрократію - основу будь-якої ефективної держави.

Одна із важливих складових успіху Зеленського: «нами, народом, - керують сноби, бариги, корупціонери. Керують не ті і не так. Кухарка чи таксист знають всі відповіді на всі виклики, а навіть якщо не знають - навчаться! Краще 5 років помилок, аніж 50 років саботажу».

 

Це мав бути тріумф. Але це виявилося фіаско.

 

Як і більшовики після революції, так і Зеленський зараз мечеться і не знає яких «царських генералів» призначити очолити «Красную Армію», що складається з алкоголіків, наркоманів і грабіжників, де взяти «непманів», щоб вивести країну з кризи.

 

І продовжує вбивати бюрократію - основу будь-якої ефективної держави, всіляко дискредитуючи її і витираючи об неї ноги. Успіх - це поразка, реформа - це злочин, імітація - запорука просування по службі і наближеності до монаршого «тільця».

 

Таке ставлення до державних службовців, в теорії, має викликати апатію, небажання йти на держслужбу, відразу до бюрократії серед амбітних і успішних людей.

 

Але, насправді, такі дії самодура вже викликають опір держслужбовців. Вони розуміють, як має функціонувати державний механізм.

 

Вони мають власну повагу і виходять зі стану шоку.

 

Вони здатні прогнозувати і прекрасно знають, як пускати ворожі ешелони під укіс.

 

А він - поняття зеленого немає, що його чекає попереду з «його помилками».

 

Битва мавпи з гранатою проти танка...