Всю велич своєї душі Олексій Порошенко поклав на піднесення добробуту України

18:18, 16.06.2020
Всю велич своєї душі Олексій Порошенко поклав на піднесення добробуту України

Підприємницький талант і цілеспрямованість Олексія Івановича Порошенка у часи нестабільності і криз повертали тисячам людей впевненість.

Шановний Петро Порошенко

 

Прийміть найщиріші співчуття з приводу важкої втрати - смерті Вашого батька - Олексія Івановича Порошенка. Це велика втрата для Вашої родини, де панує беззаперечна пошана до зв'язку між поколіннями, а відносини батьків і синів є священними.

 

Це гірка втрата для всієї України, адже пішов з життя надзвичайно обдарований і енергійний чоловік, який зробив величезний внесок у розвиток економічного потенціалу, становлення українського національного бізнесу, який приносить розвиток власній країні.

 

Всю велич і щедрість своєї душі Олексій Порошенко поклав на піднесення добробуту України, творення тисяч робочих місць для українських громадян, відродження духу кожного українця, його споконвічного прагнення бути господарем на своїй землі. Підприємницький талант, наполегливість і цілеспрямованість Олексія Івановича у найбільш важкі часи нестабільності і криз повертали тисячам людей впевненість і віру у можливості реалізувати себе у своїй країні.

 

Приклад відданого служіння своїй країні до останнього дня, відповідальності і відданості власній справі, щирий готовності підтримати свою Батьківщину у найбільш складні часи - це те, що залишив для нових поколінь Олексій Іванович Порошенко.

 

Пам'ять про Вашого батька, видатного українця, творця сучасної історії українського підприємництва завжди буде з усіма ними

 

Сумую разом з Вашою родиною