Марш «побєдобєсія» нон-стоп: як пропагандистські телеканали рф промивають мізки «насєлєнію»

02.10.2024
Бажання кремлівського режиму захопити всю територію Донецької області призводить до тотального знищення інфраструктури і загибелі місцевих жителів.
 
Але, як повідомив днями депутат держдуми рф андрій гурульов, вигляд людської крові приносить шалене задоволення телеглядачам забайкальського краю, оскільки в ролі терористів виступають їхні земляки.
 
«Забайкальська 29-та армія з радістю розбирає Вугледар по частинах і йде вперед, — відрапортував в ефірі ток-шоу пропагандиста соловйова щасливий парламентарій. — У всіх чатах Забайкальського краю люди просто радіють, тому що в цій армії відсотків 70 — забайкальці». 
 
Аби росіяни ніколи не виходили зі стану «побєдобєсія», їхні пропагандисти задля красивої картинки в ефірі готові лізти під кулі. Одна з таких «героїчних» історій трапилася днями в Часовому Яру.
 
На «екскурсію» до цього міста рашистський Z-воєнкор вирушив у супроводі командира батальйону євгенія смирнова. На цей «екіпаж» українські захисники скерували 8 безпілотників.
 
У результаті пропагандист відбувся легким пораненням, а бувалий комбат загинув. Момент його кончини Z-воєнкор не посоромився викласти у прямому ефірі, аби продемонструвати власну професійну мужність. Розумом росію дійсно не збагнути. 
 
До речі, окупанти не лише нищать українські міста, а й масово гинуть самі.
 
«Ворог у Торецьку почав настільки масовий наступ, що я у своїй практиці стільки ворожої піхоти ще не бачив, — розповів «Укрінформу» заступник командира штурмового полку «Сафарі» бригади «Лють» Богдан Кушнір з позивним «Гриз». — Вони без кінця кидали на нас велику кількість піхоти. Як тільки знищуємо десять — йде двадцять. Двадцять не дійшло — йде тридцять. Кожну годину просто йдуть і йдуть групи».
 
Цей живий потік у районі Торецька трохи порідшав лише після того, як українські бійці збудували захисні споруди й отримали підкріплення.
 
Тоді їхнє командування велелюдне море смертників розбавило більш цінною для них технікою.
 
І все ж орки продовжують гинути далі. Як повідомив Генштаб, протягом доби ЗСУ знищили 1 тис. 370 рашистів, 44 бронемашини, 33 артсистеми, 98 безпілотників. 
 
Тим часом запеклі бої тривають і на Харківщині. Українські захисники показали епізод штурмових дій «від першої особи». Тобто камера була на одному з бійців 3-ї роти 1-го механічного батальйону.
 
На шляху їм трапилася нора, де ховався поранений орк. Той попросив зберегти йому життя, видавши із вдячності позиції окупантів. 
 
Найгарячішою точкою цього напрямку й далі залишається Вовчанськ. Втративши під тиском ЗСУ Агрегатний завод, рашисти кинулися трощити його з повітря.
 
«Втрата підприємства дуже відчутна для ворога, — прокоментував ситуацію в ефірі телемарафону прессекретар ОТУВ «Харків» Віталій Саранцев. — З цієї причини війська рф намагаються застосовувати по максимуму в цій локації широкий спектр свого озброєння. Фактично противник діє за стандартною, характерною для себе практикою — все, що йому не дісталося, знищує».