Байден закликав виборців перемогти Трампа

20:28, 10.08.2024
Байден закликав виборців перемогти Трампа

Байден під час інтерв’ю CBS News. (cbsnews.com)

Президент США Джо Байден вважає «найважливішим завданням» саме зараз перемогу над експрезидентом Дональдом Трампом на майбутніх виборах у листопаді.

 

Як інформує Україна молода, про це господар Білого дому сказав в інтерв’ю CBS News.

 

Зокрема, Байден згадав Трампа, коментуючи своє рішення вийти з президентських перегонів.

 

«Я навіть не можу сказати, скільки мені років, мені важко це вимовити. Хоча для мене – велика честь бути президентом, я вважаю, що маю зобов’язання перед країною зробити те, що я – найважливіше, що ти можеш зробити, а саме: ми повинні перемогти Трампа», – наголосив чинний президент США.

 

Як відомо Джо Байден вийшов з президентських перегонів наприкінці липня після того, як на нього почали тиснути члени його власної партії.

 

«Цей тиск був спричинений невдалим виступом на дебатах проти Трампа наприкінці червня, що призвело до зростання занепокоєння щодо віку президента, його ментального стану та здатності повернути собі Білий дім. Президент швидко підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс, яка зараз є кандидатом у президенти від Демократичної партії», – нагадали журналісти в описі до інтерв’ю.

 

Як повідомляла «УМ», днями віцепрезидентка США Камала Гарріс збільшила відрив від республіканця Дональда Трампа з результатом 42% проти 37%, згідно з результатами загальнонаціонального опитування.