Цинічне вбивство Ірини Фаріон виглядає як продумана спецоперація ворога

11:10, 20.07.2024
Цинічне вбивство Ірини Фаріон виглядає як продумана спецоперація ворога

Ірина Фаріон. (Фото з відкритих джерел)

Жахлива звістка про замах на Ірину Фаріон у Львові.

 

Реагуючи на цю новину, кожний нехай проявить людяність та емпатію, повагу та милосердя, підніметься над партійними поділами, та матиме силу не піддатися на інформаційні та психологічні маніпуляції.

 

Бути консолідованими на основі людських цінностей зараз важливо для того, щоб подібні провокації не стали технологією проти всієї української нації. Жодна незгода з позицією, окремими поглядами, висловами не може бути виражена у насильстві, тим більше збройному нападі на опонента. 

 

Цинічний вчинок проти жінки-політика, спроба посіяти ненависть і страх, шокування суспільства, яке тривалий час перебуває під тиском великих викликів війни, блекаутів, економічних негараздів та непевного майбутнього виглядає як продумана спецоперація ворога.

 

Львів, серце української нації та надійний тил українського фронту, не випадково обраний організаторами цього злочину.

************

Вічна пам'ять і царство небесне, дорога пані Ірино!

 

Нехай нині Бог подарує Вам вічний спокій та пам’ять про складний шлях відданості ідеям української нації. Вона була щира у своїй любові до України і захищала її так, я вважала за доцільне. 

 

Ті, хто запланував та здійснив такий підступний напад, мають бути обов’язково ідентифіковані та притягнуті до відповідальності.

 

Бажаю сил родині пані Ірини витримати цей важкий і несправедливий удар долі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Фаріон померла у лікарні Львова після замаху