Одіозні обранці від ОПЗЖ поїхали на конференцію з відновлення до Німеччини

10:53, 12.06.2024
Одіозні обранці від ОПЗЖ поїхали на конференцію з відновлення до Німеччини

Обрані від "ОПЗЖ" нардепи Сергій Ларін та Ігор Кісільов поїхали на конференцію з відновлення України до Німеччини. (Фото: Телеграм "ЧЕСНО")

Сергій Ларін та Ігор Кісільов, нардепи обрані від забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя", поїхали на конференцію з відновлення України, яка відбувалася 11 червня в Берліні .

 

Як інформує УМ, про це інформує рух "ЧЕСНО" у Телеграм.

 

Зокрема, відомо, що Ларін голосував за "Харківські угоди" та продовження перебування російського флоту в Україні, а Кісільов своєю чергою виступав проти позбавлення мандата ексдепутата-зрадника Віктора Медведчука.

 

"А точно депутати від проросійської партії мають їздити на міжнародні події?", - наголошують у "ЧЕСНО".

 

Варто наголосити, що народний депутат Сергій Ларін у 2014 році обраний від партії "Опозиційний блок" та був членом Комітету Верховної Ради України у закордонних справах. У 2015 році балотувався до Кіровоградської обласної ради першим кандидатом від "Опозиційного блоку".

 

У 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання від партії "Опозиційна платформа - За життя", був членом політичної ради ОПЗЖ та секретарем Комітету з питань цифрової трансформації.

 

 

У серпні 2020 року став одним з ініціаторів подання до Конституційного Суду щодо відповідності Конституції низки положень антикорупційного законодавства. 28 жовтня КСУ оприлюднив скандальне рішення, згідно з яким скасовується відповідальність за неправдиве декларування та саме електронне декларування.

 

Ларіна відносять до групи впливу Бойка-Льовочкіна всередині фракції "ОПЗЖ".

 

Наприкінці 2022 року він проголосував за містобудівну реформу, яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України. Через спротив громадськості станом на початок 2024 року президент не підписав законопроєкт, а отже він лишається нечинним.

 

Ігор Кісільов у жовтні 2016 року був фігурантом скандалу щодо неперсонального голосування під час пленарного засідання Київради.

 

Щодо Ігоря Кісільова, то в 2019 році нардеп був обраний народним депутатом 9-го скликання від партії "Опозиційна платформа - За життя" як член партії. Також був членом Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

 

 

24 березня 2022 він року вийшов з фракції ОПЗЖ, а у травні вступив у новоутворену депутатську групу "Відновлення України".

 

Як повідомляла УМ, Конференція з відновлення України: в Берліні планують підписати низку документів.