Не вдавився: в Індонезії пітон зʼїв п’ятдесятирічну жінку

16:47, 09.06.2024
Не вдавився: в Індонезії пітон зʼїв п’ятдесятирічну жінку

У Індонезії пітон зʼїв жінку – за останні 7 років це вже пʼятий випадок.

В Індонезії в селі Калемпанг (провінція Південне Сулавесі) шестиметровий сітчастий пітон вбив жінку і повністю її проковтнув.

 

Як інформує УМ, про це повідомили ВВС, CBS та Daily Mail.

 

50-річна мати чотирьох дітей на імʼя Фаріда зникла в лісі, неподалік свого будинку. Вона пішла на ринок продавати овочі, але до нього так і не дійшла. Фаріда не повернулась на ніч, тому її чоловік занервував і скликав село на пошуки. Наступного дня жителі в хащах знайшли речі жінки і біля них пітона з аномально великим черевом. Розрізавши його, вони побачили всередині тіло Фаріди.

 

«Якби я був із нею того дня, пітон би не наважився до неї доторкнутися. Я навіть уявити не можу, які страждання їй довелося пережити», — сказав чоловік Фаріди Ноні.

 

Подібні напади доволі рідкісні, але з останні 7 років це вже пʼятий випадок в країні. У 2017 і 2018 році пітони вбили двох фермерів. У 2022 році пітон проковтнув жінку в Західному Сулавесі, а у 2023 році в районі Тінанггеа фермера зʼїв восьмиметровий пітон.

 

Сітчасті пітони живуть у Південно-Східній Азії. Вони вважаються найдовшими зміями у світі. Їх розмір перевищує 6,25 метра, а інколи може досягати 10 метрів. У джунглях Індонезії популяція сітчастих пітонів дуже велика. Здебільшого вони харчуються мавпами, свинями та іншими ссавцями. Полюють увечері та вночі, а дні проводять на деревах або в печерах.

 

Як повідомляла УМ, в Індонезії пітон цілком проковтнув жінку (відео 18+).