Перемога над Московією потрібна лише українцям

13:45, 15.04.2024
Перемога над Московією потрібна лише  українцям

Історія поставила перед нами вибір: або ми або москальські варвари.

Ви не ловили себе на думці, що людство сходить з розуму, а сильні світу цього захворіли на «геополітичну шизофренію» і штовхають цивілізацію на загибель? Самі  сподіваються врятуватися. Прикриваючись гучними лозунгами про «національні інтереси» і «боротьбу з міжнародним тероризмом», заради мільярдних статків, олімпу влади, задоволення свої політичних амбіцій, життя людей вони ставлять в ніщо.
 
Воно для них не вартує нічого. В їхніх руках цілі народи – витратний матеріал, «гарматне м’ясо» для досягнення поставлених маразматичних цілей. Кожен з них вважає, що Земля обертається навколо нього, а він – пуп цивілізації. 
 
Релігійний ісламський фанатик поставив перед собою національну мету – знищити на Близькому Сході цілий народ і його державу, перетворивши їх на «попіл»…
 
Кремлівський божевільний з «ядерною кнопкою» погрожує світу спалити його в ядерній пожежі так швидко, щоб народи не встигли покаятися. Сам планує потрапити до «раю»… 
 
Корейський «внук» з психічними вадами лякає частину свого корінного народу, розділеного 38-ю паралеллю колючого дроту, повним винищенням. Погрожує навіть американцям…
 
Китайський дракон, корчить з себе «миротворця» і вичікує, коли трупи його ворогів попливуть річкою… 
 
Світовий американський поліцейський так наляканий московським кривавим карликом, його погрозами і блефом, що підгузки міняє декілька разів на день…
 
Європейських «нарцисів-голубків» не хочу навіть згадувати…
 
Міжнародні організації ООН і ОБСЄ, які були створені для підтримання, зміцнення миру і  міжнародної безпеки у світі і Європі перетворилися на міжнародних продажних повій, стали  безпомічними політичними імпотентами і паралітиками. ООН і його Радбез з правом вето постійних представників – це пристанище для країн-агресорів, держав-спонсорів тероризму і міжнародних воєнних злочинців… 
 
НАТО – це зоопарк наляканих вгодованих пінгвінів, які як страуси ховають голови в пісок, коли на територію країн-членів Альянсу залітають російські ракети… 
 
Ці рядки написав у зв’язку з масованою ракетною атакою Ірану (країна-спонсор тероризму) на Ізраїль в ніч на 14 квітня і черговими «занепокоєннями» світу, заявами про «ризики безпрецедентної ескалації» і «не долучення до відповіді Ізраїлю Ірану», які прозвучали з вуст «стурбованих» посадовців США та інших країн-членів НАТО.
 
Іран атакував Ізраїль понад 300 ракетами і ударними безпілотниками. У їх знищенні брали участь військові пілоти США і Великої Британії. Разом із силами ППО Ізраїлю було знищено 99% іранських ракет і безпілотників. 
 
Українці, запитайте у президента США Байдена, прем’єр-міністра Великої Британії Сунака і Генерального секретаря НАТО Столтенберга, чому вони до цього часу не закрили надійно небо України, не надали для цього необхідні засоби ППО/ПРО і чому пілоти НАТО не беруть участі у знищенні російських балістичних і крилатих ракет, які путін сотнями запускає по цивільній інфраструктурі і уже вбив 535 та поранив 1257 українських дітей?!
 
Відповідь на це та інші запитання знайдете у моєму відкритому листі до Джо Байдена «Містере Президента США, не бійтеся! (Mr. President of the USA, do not be afraid!) 
і зверненні «Рамштайн», досить жувати жуйку: настав час знищити режим путіна».
 
Зробити цей допис спонукали також і публікації за 2022-2023 роки:
 
1). «Нові цілі путіна: знищити єврейські святині в Україні в обмін за отримані іранські безпілотники»
 
 
Прочитайте також статтю «Ігрища на крові: «фiговий листок» американських санкцій проти росiї» за 7 лютого 2018 року
 
Ознайомлення із статтями дасть розуміння того, які жорстокі і аморальні закони геополітики та правила «шахових міжнародних кровавих турнірів», які розігрують між собою сильні світу цього при розподілі сфер політичного і економічного впливу. 
 
Головне правило геополітики – КОНТРОЛЬ над природними ресурсами для забезпечення національних потреб і особистих інтересів правителів світу цього. Для його встановлення використовують всі засоби і способи, у яких відсутня мораль і людські цінності. Самими надійними засобом для цього є загарбницькі війни. У минулому столітті людство пережило дві світові війни, які забрали життя понад 90 млн людських життів (військових і цивільних). Планетарні трагедії так нікого і нічого не навчили…
 
Людьми управляють гроші і страх. Світом управляють великі гроші і тотальний страх, який людей перетворює у німих рабів. Самий страшний ворог людини – її внутрішній страх. Здолаєш його – станеш вільним! Тяжко, але можливо, якщо хочеш жити вільною Людиною!
 
У кожної держави виключно свої інтереси. Вони змінюються від конкретної геополітичної, міжнародної і внутрішньої політичної ситуації. Діють зараз, тут і на перспективу…
В України свої інтереси. У наших нинішніх партнерів – свої. Вони нам нічого не винні. Від слова – НІЧОГО! Сьогодні вони партнери (союзники), а завтра байдужі спостерігачі і недруги. Незалежна, сильна національна Українська Держава необхідна лише нам, українцям. Заходу вона не потрібна.
 
Не кажіть Європі, що захищаючи себе, ми захищаємо і їх від московських варварів. Вони нас про це не просять. Ми просимо у них допомогу, щоб врятувати себе і свій РІД! Дякуємо їм за те, що вони дають по «чайній ложці» або «піпеткою». Ми тримаємося завдяки своєму героїзму і їхній військовій допомозі. 
 
Українці, ходіть без розових окулярів. Живіть у гіркій, але правдивій реальності. Лікують гіркі ліки, а не солодощі. Правильно встановлений діагноз хвороби дає шанс одужати. Не запускайте хворобу. Може розвинутися гангрена або рак. Будьте морально готовими до хірургічної операції, щоб відрізати руку або ногу – це врятує вам життя. Воно безцінне, яким би тяжким не було. 
 
 
Пам’ятаємо: ми сьогодні живі, тому що десятки тисяч наших захисників віддали своє життя за нас. Сотні тисяч третій рік в окопах на фронті. Серед них наші рідні, друзі, приятелі, знайомі і не знайомі герої-захисники. Тисячі стали каліками, але вони не впали духом. Вони боряться і надихають нас на перемогу. І вона обов’язково буде!
 
У нашій поразці будемо винні лише ми. Не перекладайте вину на партнерів. Перемога над Московією потрібна лише нам, українцям. Захід (особливо США і Ватикан) не зацікавлений в поразці росії і її розпаді.
 
Ми повинні бути об’єднані навколо ЗСУ. Жити за правилом: «Все для фронту! Все для Перемоги!». Народ і Арміє – єдині. В єдності наша сила. Ніколи не здавайтеся, ні за яких обставин. Це наш єдиний шанс перемогти фашистську Московію! Історія поставила перед нами вибір: або ми або москальські варвари. Третього не дано, його просто немає! Я вірю і знаю, що переможемо ми, українці! Російська федерація як планетарне зло і ракова пухлина буде знищена раз і назавжди!!!
 
Понад 50 років тому мій тибетський Учитель Церін, у якого я проходив духовні практики і тренування з бойових мистецтв східних єдиноборств, дав один урок. 
«Якщо маєш один шанс із мільйона — використай його для досягнення своєї мети. Якщо тобі кажуть, що у тебе не має жодного шансу — створи його сам і добийся свого!», - вчив мене Великий Учитель. 
Мета у нас одна – Українська Перемога! І ми її здобудемо, як би нам важко не було!
 
Слава Україні! Слава ЗСУ! Героям Слава!
Слава Нації! Смерть ворогам!
 
Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, генерал-лейтенант