Повітряні сили ЗСУ знищили ворожий Су-34 з керованими авіабомбами

13:43, 02.03.2024
Повітряні сили ЗСУ знищили ворожий Су-34 з керованими авіабомбами

На східному напрямку знищено ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34. (Фото з відкритих джерел)

Повітряні сили ЗСУ знову успішно знищили ворожий Су-34, який намагався вдарити КАБами по наших позиціях на Східному напрямку 1 березня.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють Повітряні сили  соцмережах в суботу.

 

"У п’ятницю, 1-го березня, близько 09.00, на східному напрямку знищено ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34, який намагався завдати удару по наших позиціях керованими авіабомбами", - йдеться у повідомленні.

 

Також зазначається, що у ніч на 2 березня противник атакував трьома керованими авіаційними ракетами  Х-59/Х-35 з ТОТ Херсонської і Донецької обл. та 17-ма ударними безпілотниками типу «Shahed».

 

«В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 «шахедів» у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей.

На жаль, внаслідок влучань та падіння уламків на Одещині та Харківщині є загиблі та постраждалі. Співчуття рідним та близьким…», - додали у Командуванні.

 

Нагадаємо, 29 лютого було знищено одразу 3 ворожі літаки - один вночі та два вдень на Авдіївському та Маріупольському напрямках.

 

Як повідомляла «УМ», президент Зеленський закликав західних партнерів надати  додаткові системи ППО та ракети до них після терористичної атаки росіян по Одесі у ніч на 2 березня.