У Севастополі та Керчі димить після потужних прильотів

18:59, 04.11.2023
У Севастополі та Керчі димить після потужних прильотів

В Криму знову гаряче: у Керчі та Севастопольській бухті сталася серія вибухів

У тимчасово окупованому Керчі стався серія вибухів неподалік суднобудівного заводу, а в Севастопольській бухті почулися вибухи, оголошено повітряну тривогу, і окупанти стверджують, що створили димову завісу в Севастопольській бухті.

 

Про це розповіли маріонетка Кремля у Севастополі Михайло Развожаєв та видання «Крим Реалії»

 

ЗМІ повідомляють, що в Криму оголосили повітряну тривогу.

 

Окупанти в соцмережах уже повідомили про нібито "успішну роботу ППО". У Севастополі видно дим, окупанти повідомляють, нібито все гаразд.

 

"Дим у районі Севастопольської бухти - це військові використовують табельні засоби маскування", - заявив Розважаєв.

 

"Радіо Свобода" та окупаційні канали повідомляють про вибухи у Керчі.

 

"Кримські телеграм-канали пишуть про збиті ракети в районі Керчі.  Як стверджується, йде атака на Керченський міст. Телеграм-канали з посиланням на очевидців пишуть про задимлення в районі суднобудівного заводу "Залив" у Керчі.  Це одне із найбільших суднобудівних підприємств у Східній Європі. Завод відомий як будівельник військових фрегатів. З 2020 року розпочав будівництво авіанесучих кораблів для ВМФ росії. Кореспондент Крим.Реалії підтверджує звуки вибухів у районі Керчі. Щодо заводу "Залив", підтвердження поки що немає", - йдеться у повідомленні.

 

Маріонетка Кремля в Криму Аксьонов заявив, що в районі суднобудівного заводу в Керчі спрацювала ППО, частина уламків збитих ракет нібито впала на територію одного із сухих доків.

 

Як повідомляла УМ, унаслідок нічної атаки на ракетно-зенітний полк ППО в окупованому Криму 17 військовослужбовців Міноборони росії дістали поранення.