Південь Одещини вночі атакували «Шахеди»: знищено 22 дрони із 25-ти

09:54, 03.09.2023
Південь Одещини вночі атакували «Шахеди»: знищено 22 дрони із 25-ти

Є влучання в припортову інфраструктуру Одещини.

Росіяни в ніч на 3 вересня атакували 25 ударними безпілотниками "Shahed-136/131" південь Одеської області, Повітряні сили знищили 22 БпЛА. Є потрапляння у припортову інфраструктуру, постраждали двоє цивільних.

 

Як інформує УМ, про це 3 вересня повідомили Повітряні сили у Telegram та Сили оборони Півдня в Telegram.

 

«У ніч на 3 вересня 2023 року російські окупанти здійснили кілька хвиль атак уданими БпЛА "Shahed-136/131" з південного та південно-східного напрямку (мис Чауда, Крим та Приморсько-Ахтарськ, РФ)», - сказано в повідомленнях.

 

Повідомляється, що усього було зафіксовано пуски 25 ударних БпЛА "Shahed-136/131", які атакували південні райони Одещини.

 

22 із них знищили сили та засоби Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України.

 

В Силах оборони Півдня уточнили, що росіяни вкотре атакував цивільну інфраструктуру Подунав'я на Одещині. Масована атака дронів тривала понад 3,5 години.

 

"На жаль, є влучання в припортову інфраструктуру, внаслідок чого виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Попередньо відомо про 2 постраждалих цивільних осіб. Їм надано медичну допомогу", - говориться у повідомленні.

 

Як повідомляла УМ, на Київщині уламки ракет понищили приватні будинки та кладовище.