Крапка поставлена: у рф після експертиз підтвердили смерть Пригожина й Уткіна

15:56, 27.08.2023
Крапка поставлена: у рф після експертиз підтвердили смерть Пригожина й Уткіна

На росї після експертиз підтвердили смерть Пригожина і Уткіна.

У росії Слідчий комітет  заявив, що провів молекулярно-генетичну експертизу і підтвердив загибель ватажків "ПВК Вагнер" Євгена Пригожина і Дмитра Уткіна під час аварії літака у Тверській області.

 

Як інформує УМ, про це 27 серпня повідомив Слідком рф.

 

«У рамках розслідування катастрофи літака у Тверській області завершено проведення молекулярно-генетичних експертиз.

 

За їхніми результатами особи всіх 10 загиблих встановлені, вони відповідають списку, заявленому в польотному листі», - сказано у висновку експертів.

 

Приватний літак, що належав Пригожину, розбився з 10 людьми на борту.

 

Нагадаємо, що надвечір 23 серпня у Тверській області Росії розбився невеликий літак, Росавіація заявила, що серед пасажирів значиться ватажок ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин.

 

Росавіація опублікувала повний список пасажирів літака, що розбився у Тверській області надвечір 23 серпня, у ньому вказаний і ватажок ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин.

 

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) схиляються до думки, що російський диктатор Володимир Путін помстився за приниження заколотом і віддав наказ знищити керівництво "ПВК Вагнера".

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не має жодного стосунку до загибелі в Росії ватажка найманців ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина.

 

Як повідомляла УМ, «ПВК Вагнер» стане небезпечнішою після смерті Пригожина.