Лиманський напрямок: Сирський відвідав та нагородив воїнів

10:22, 29.05.2023
Лиманський напрямок: Сирський відвідав та нагородив воїнів

Бойовий генерал неодноразово приїздив на "передок" аби морально підтримати наших захисників, нагородити їх, і на місці визначити бойові завдання,

Лиманський напрямок відвідав Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський та нагородив воїнів, які виконують бойові завдання на передовій та стійко утримують займані рубежі та позиції.

 

Як інформує УМ, про це 29 травня Сирський повідомив у телеграм-каналі.

 

"Лиманський напрямок. Наші частини і підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах БІЛОГОРІВКА, СПІРНЕ, НОВОСЕЛІВСЬКЕ, ТОРСЬКЕ, завдають йому значних втрат в особовому складі і техніці", - зазначив він.

 

Сирський також повідомив, що зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання на найбільш "гарячих точках" фронту. Спільно обговорили можливі сценарії розвитку подій на цьому напрямку та поточну ситуацію на фронті.

 

"Зазначив, що скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, визначив конкретні завдання на підготовку до них. Подякував та нагородив на передовій воїнів 10 огшбр, 54 омбр, 81 одшбр, 95 одшбр, 92 омбр. Від офіцера до солдата всі з честю виконують свій обовʼязок перед українським народом", - резюмує він.

 

Як повідомляла УМ, Тактичне оточення Бахмута не за горами – Сирський.