На Красній площі Москви запланували парад перемоги

14:46, 03.04.2023
На Красній площі Москви запланували парад перемоги

Диктатор путін хоче підняти рівень істерії «побєдобєсія». (kremlin.ru)

Терористична влада Московії планує провести так званий "парад перемоги" на Красній площі в Москві 9 травня 2023 року.

 

Цю акцію «побєдобєсія» вирішили влаштувати незважаючи на великі втрати російських окупантів у війні проти України, розв'язаній диктатором путіним та його клікою.

 

Як інформує Україна молода, про ці плани Кремля повідомляють пропагандистські ЗМІ, зокрема, агенція ТАСС у понеділок.

 

Згідно з планами московитської влади, парад перемоги у так званій "Великій вітчизняній війні" (насправді йдеться про Другу світову – Ред.) відбудеться на Красній площі 9 травня, а його генеральна репетиція пройде 7 травня.

 

Офіційний Кремль вже відкрив акредитацію на парад для преси.

 

Речник путіна Дмітрій Пєсков заявив, що для забезпечення безпеки на параді 9 травня вживають посилені заходи, але змін у святкуванні не передбачається.

 

Нагадаємо, 9 травня 2022 року в Москві традиційно відбувся парад, приурочений до 77-ї річниці "Перемоги у Великій вітчизняній війні", але на тлі розв'язаної проти України війни він відбувався не так помпезно, як зазвичай, з меншою кількістю техніки і навіть без авіації.

 

Як повідомляла «УМ», знищена техніка російських окупантів стала ще одним символом російсько-української війни та наявним доказом слабкості «другої армії світу».

 

Експозиції російської знищеної техніки, окрім українців, побачили Польща, Чехія, Німеччина, країни Балтії та Нідерланди.