Депо з недоремонтованою військовою технікою у Мелітополі «забавовнилося»

15:09, 02.04.2023
Депо з недоремонтованою військовою технікою у Мелітополі «забавовнилося»

У Мелітополі завдано нового удару по локомотивному депо

Зранку на Запоріжжі в Мелітополі на території локомотивного депо, де ворог облаштував свою ремонтну базу для військової техніки пролунало щонайменше шість вибухів.

 

Як інформує УМ, про це під час ефіру національного телемарафону "Єдині новини" повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

 

"Близько 9:30 пролунало щонайменше шість вибухів на території тимчасово окупованого Мелітополя. Всі вони пролунали на території мелітопольського депо, де ворог розмістив свою ремонтну базу військової техніки, а також сховище пального та боєприпасів. Це вже друга черга вибухів, які сталися цього тижня, вибухи почалися ще з понеділка", - сказав мер.

 

За його словами, в депо внаслідок вибухів протягом тижня в одному з цехів повністю зруйновано покрівлю, яка зіпсувала техніку, що знаходилась на ремонті. Мова йде про десятки одиниць ворожої техніки, а також про десятки ліквідованих російських солдатів. Щодо ранкових вибухів, то мер зазначив, що чекає на інформацію про втрати ворогів.

 

Дещо раніше українські спецслужби ідентифікували працівників Мелітопольського локомотивного депо, які сприяли перевезенню з окупованого Криму озброєння.

 

Як повідомляла УМ, Мелітополь буде майже порожнім після деокупації.