У Кремлі радо підтримали ідею Медведєва про перегляд піратського контенту

19:05, 25.03.2023
У Кремлі радо підтримали ідею Медведєва про перегляд піратського контенту

Пєсков підтримав ідею Медвєдєва «піратити» в інтернеті

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що підтримує піратську ініціативу заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва щодо поширення копій західної продукції в інтернеті.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє ТАСС.

 

«Погоджуся з Дмитром Анатолійовичем. Ми ж маємо справу з піратами – це ті, хто нас пограбував, ті, хто захопив наші активи, вкрав наші активи... Фраза "піратський контент" уже під іншим соусом має сприйматися», - сказав Пєсков.

 

На запитання, чи користується він сам торрентами, він сказав, що не вміє це робити, але йому скачують фільми з торрентів.

 

У суботу заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв заявив, що вважає правильним для Росії завантажувати і поширювати інтернетом піратські копії творів, які їм недоступні через санкції після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

 

«Знаєте, що? Шукайте правильних піратів і завантажуйте у них. Якщо вони пішли від нас, усілякі "нетфлікси" та інші, значить, будемо це все завантажувати, будемо користуватися безкоштовно. А я б усе це мережею розкидав, для того, щоб завдати їм максимальної шкоди.Максимальної шкоди, щоб вони збанкрутували! - сказав Медведєв.

 

Як повідомляла УМ, на стримінговій платформі Netflix 29 березня вийде інтерпретація повісті Івана Нечуй-Левицького – серіал «Спіймати Кайдаша».