Тіла Юлії Петрової та її синів із Запоріжжя знайшли під завалами у Туреччині

14:36, 14.02.2023
Тіла Юлії Петрової та її синів із Запоріжжя знайшли під завалами у Туреччині

На фото: загибла родина Петрових

У турецькому місті Антак'я загинули 46-річна запоріжанка Юлія Петрова та її двоє синів Захар (10 років) та Матвій (5 років) внаслідок землетрусу у Туреччині. Їхні тіла знайшли під завалами будинку.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють ЗМІ з посиланням на родича загиблої родини Сергія Петрова. 

 

«З 6 лютого, коли стався землетрус, вони перестали виходити на зв’язок. Але вчора ввечері нам підтвердили, що їхні тіла знайшли під завалами», — сказав він.

 

Як розповідає Сергій Петров, його донька з синами кілька місяців тому переїхали до родичів у місто Антак’я провінції Хатай. 

 

 «Їх тіла будуть везти сюди, і тут буде захоронення. Цими питаннями займаються представники посольства»,- сказав він.

 

Раніше повідомлялось, що 46-річна Юлія Петрова та її двоє синів Захар (10 років) та Матвій (5 років) перебували у Туреччині з квітня минулого року. 

Батько загиблої, Сергій, розмовляв з рідними востаннє 5 лютого ввечері, а сам землетрус стався о 4-й годині ранку у понеділок, 6 лютого.  

 

Кількість загиблих у Туреччині та Сирії внаслідок землетрусів, що сталися 6 лютого, перевищила 37,7 тисяч.  Станом на сьогодні українські рятувальники обстежили понад 300 будівель у Туреччині в пошуках ознак життя.

 

Як повідомляла УМ, в Іскендеруні рятувальникам вдалося врятувати жінку з України та її 4-річного сина з-під уламків будівлі.