«Вірний солдат»: Тищенко у Таїланді виконував наказ Зеленського

11:59, 27.01.2023
«Вірний солдат»: Тищенко у Таїланді виконував наказ Зеленського

Микола Тищенко надійно захищає українські рубежі в Тайланді.

У Таїланді Депутат Верховної Ради Микола Тищенко, як він заявив, виконував наказ Президента Володимира Зеленського розвивати дружні взаємовідносини на Азіатському напрямку.

 

Як інформує УМ, про це Тищенко написав у Facebook.

 

"У грудні на нараді нам, народним депутатам СН, було поставлено задачу - розвиток дружніх взаємовідносин в напрямку Азії та Африки…Тож наразі я дійсно перебуваю з відрядженням в Азії. Усі вищі керівники в курсі, як і голова моєї фракції. Триває війна і ми лише виконуємо накази… За наказом вищого керівництва Азіатський напрямок наразі є одним з пріоритетних", - написав він.

 

Депутат підкреслив, що своє місцезнаходження не приховує і всі його зустрічі офіційні та задокументовані. Також він зазначив, що є співголовою групи дружби із В’єтнамом.

 

Тищенко повідомив, що перебуває у Тайланді другий день разом зі спеціалістами по регіону та вже досягнув важливого рішення для підтримки України.

 

 

"Результат: проведено зустріч з партнерами та досягнуто важливого дипломатичного погодження для підтримки України", - заявив він.

 

Депутат також зазначив, що далі повертається до В‘єтнаму та продовжить відрядження.

 

23 січня Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони яке передбачає можливість виїзду чиновників за кордон виключно у службові відрядження.

 

Як повідомляли УМ, Тищенка виключили з партії "Слуга народу" після того, як стало відомо про його поїздку до Таїланду нібито для зустрічі з представниками української громади. Тищенка також звільнили з посади заступника голови фракції "Слуга народу" і виключили зі складу фракції.

 

Голова парламенту Руслан Стефанчук повідомив, що Рада не відправляла Тищенка у відрядження до Таїланду.