Діти з України розповіли про російський терор на талант-шоу в США

19:11, 06.01.2023
Діти з України розповіли про російський терор на талант-шоу в США

У фіналі номеру, що продемонстрували діти з України, на екрані з’явилася вежа з українськими прапорами, гербом і переможними феєрверками, що вразили і глядачів, і суддів.

Дитячий танцювальний гурт із Дніпра Light Balance Kids приголомшив суддів виконаною композицією на талант-шоу в США America's Got Talent, аналогу проєкту «Україна має талант».

 

Як інформує Україна молода, про це стало відомо із опублікованого відео.

 

Перед своїм виступом юні танцівники розповіли членам журі, які жахіття вчиняють росіяни на території нашої країни. 

 

Діти поділилися, як вони чули вибухи, бачили, як бомби падають на нашу землю, як їм доводилося ховатися у бомбосховищах. 
 

 

 

Також юні артисти поділилися, що не всі члени родини змогли приїхати, аби підтримати їх, оскільки їхні батьки залишаються в Україні і воюють за нашу незалежність та свободу.

 

«Ми хочемо, щоб у нашій країні знову запанував мир. Ми хочемо розповісти світу, що відбувається в Україні. Ми хочемо показати наш переможний дух»,- сказали діти.

 

Після цього танцівники продемонстрували номер, що складався не лише з танцювальних рухів, а й світлових ефектів, які доповнювали постановку. У кінці номера перед глядачами та суддями з'явилася вежа з українськими прапорами та гербом і переможними феєрверками.

 

Члени журі зізналися, що були в захваті від постановки юних артистів.

 

«Це дуже важливий меседж. Ви приїхали з, можливо, найтемнішого місця у світі, і перетнули земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити будь-що від імені Америки та шоу America's Got Talent, щоб принести вам більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас»,– сказав один із членів журі, канадсько-американський ведучий і комік Хауї Мандель.

 

Після своїх слів він натиснув "золоту кнопку", яка дозволила Light Balance Kids автоматично потрапити до півфіналу проєкту.

 

Зазначимо, що відео з виступом українських танцівників на YouTube за декілька днів набрало більше ніж пів мільйона переглядів.

 

Як повідомляла УМ, украінська дитяча книжка «Війна, що змінила Рондо» Романи Романишин та Андрія Лесіва потрапила до списку найкращих видань 2022 року найбільшої щоденної газети Німеччини – Süddeutsche Zeitung.