В'язала вся країна: Ісландія надіслала ЗСУ 12 тисяч одиниць зимового одягу

19:13, 21.12.2022
В'язала вся країна: Ісландія надіслала ЗСУ 12 тисяч одиниць зимового одягу

Ісландці організовали загальнонаціональний марафон із в’язання шкарпеток і светрів із вовни для Збройних сил України

До України з Ісландії надійшла допомога – близько 12 тисяч одиниць різноманітного зимового в’язаного одягу для військовослужбовців ЗСУ. Для цього в країні було організовано загальнонаціональний марафон із в’язання. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міністерство оборони України.

 

«Це шкарпетки, підштанники та светри з мериносової вовни, головні убори, зимові рукавиці взуття та верхній одяг. У «країні гейзерів» було організовано загальнонаціональний марафон із в’язання населенням, зокрема, шкарпеток і светрів із вовни для Збройних сил України. До цього процесу безпосередньо долучилося і керівництво Ісландії», – йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що зараз вантаж обліковується, розподіляється і видається представниками Сил логістики ЗСУ. Левова частка одягу піде у дві бойові бригади. Частину ж буде передано до військових шпиталів, пожежним і ремонтникам.

 

Як повідомляла УМ, у низці країн відбудуться акції, під час яких вимкнуть на годину світло у знак підтримки й солідарності з Україною. Екс-прем’єр  - міністр Борис Джонсон візьме участь в акції у Великобританії.