ЗСУ вибиватимуть російські війська з України будь-якої пори року - Данілов

15:06, 09.12.2022
ЗСУ вибиватимуть російські війська з України будь-якої пори року - Данілов

Україна не робитиме жодних пауз на полі бою влітку чи взимку, а продовжуватиме звільняти свої території від ворога (Фото РНБО України)

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що жодних пауз у війні не буде, украінські військові вибиватимуть ворога з країни будь-якої пори року з усіх територій, оскільки ми не можемо зрадити тих людей, які віддали своє життя за незалежність.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба РНБО у п'ятницю.

 

За його словами, Україна не робитиме жодних пауз на полі бою влітку чи взимку, чи будь-якої іншої пори року. Бійці Сил оборони вибиватимуть ворожі сили з усієї території, щоб почати вибудовувати вільну та незалежну країну.

 

«Ні у кого не будемо питати, де ми повинні бити ворога. Ми не можемо зрадити тих людей, які поклали життя за нашу незалежність, тому відповідатиме агресорові, який постійно зазіхає на нашу територію»,— наголосив Данілов.

 

Також ЗС РФ попереду чекає багато неприємних сюрпризів та несподіванок. Якщо РФ і далі застосовуватиме ракетний терор, то відповідь на це не змусить довго чекати, підкреслює секретар РНБО.

 

Олексій Данілов наголошує, що зима в Україні буде важкою, але попереду на нашу країну чекає переможна весна. ЗСУ та населення країни змушує РФ постійно коригувати свої плани та сподіваються на паузу, щоб накопичити сили та переформатувати. Однак пауз не буде.

 

Нагадаємо, Данілов назвав головні цілі України у війні проти рф — це припинення існування країни в нинішніх кордонах.

 

Також секретар РНБО заявив, що дипломатія не призведе до результатів. Переговори з рф марні.

 

Як повідомляла УМ, раніше секретар РНБО Олексій Данилов різко відреагував на думки Меркель щодо завершення війни в Україні.