Пресувати «мобіків» у рф: з України виведуть неефективні підрозділи росіян

13:03, 20.12.2022
Пресувати «мобіків» у рф: з України виведуть неефективні підрозділи росіян

"Мобікам" у рф не позаздриш - незабаром майже з "передка" їх приїдуть "виховувати" росгвардійці й кадирівці.

До лютого 2023 року планують відвести підрозділи Росгвардії, які перебували в зоні бойових дій на 2-3 лінії, до регіонів росії, щоб вони виступали силовими загонами у разі акцій непокори нових хвиль мобілізованих росіян.  

 

Як інформує УМ, про це 20 грудня повідомила розвідувальна спільнота InformNapalm у Телеграм.

 

"В авангарді пресингу ЧМОбіків будуть виступати тік-ток підрозділи Кадирова, бо саме бородатих кадирівців дуже бояться росіяни, а їх ефективність на фронті була практично нульовою – проти українських хаймарсів та артилерії борода і кавказький гонор не працює. До того ж, Кремлю потрібні цепні пси в самій Москві та в регіонах, щоб вгамовувати хоч і слабкі, але неприємні прояви невдоволень військовозобов'язаних", - йдеться у повідомленні.

 

У москві міграційний центр "Сахарово" розміщував у громадському транспорті рекламу служби в російській армії киргизькою, таджицькою та узбецькою мовами. У оголошенні трудовим мігрантам обіцяли спрощене здобуття російського громадянства.

 

Нещодавно в рф військовий комісар  проговорився, що часткова мобілізація у Росії не закінчена, а призупинена. Також наступного року строки служби в російській армії будуть збільшені до 1,5 року, а потім – до 2 років.

 

Опозиційний політик Геннадій Гудков вважає, що в росії обов'язково буде ще одна хвиля мобілізації, адже путін вирішив затягнути війну і йому потрібно багато "гарматного м'яса". За його словами, мобілізація в рф не припиняється, хоча зараз, можливо, не така активна фаза – людей не ловлять просто на вулицях.

 

У москві мігрантів закликають укладати контракти для участі у війні з Україною.

 

Як повідомляла УМ, в росії  таємно готують нову хвилю мобілізації.