Колону цивільних авто обстріляли війська рф на Запоріжжі

11:16, 23.11.2022
Колону цивільних авто обстріляли війська рф на Запоріжжі

На "Дорозі життя" рятувальникамвдалося відбуксувати 14 автотранспортних засобів, врятувати 49 громадян, з яких 11 - діти. (Фото: Телеграм ДСНС)

Колону цивільних авто, які рухалися ґрунтовою дорогою у Запоріжжя обстріляли російські війська.

 

Як інформує УМ, про це 23 листопада повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Телеграм.

 

“Вчора на «Дорозі життя» у село Кам’янське окупанти відкрили вогонь по колоні цивільних авто, які рятувальники відбуксовували з ґрунтової дороги, аби вони продовжували рух в обласний центр. Люди, рятуючись від війни, прямували у Запоріжжя, а через негоду опинилися заручниками на розмитій дорозі”, - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, під час обстрілів рятувальники організували евакуацію пасажирів та водіїв у найближчі укриття.

 

Рятувальна операція тривала 3 години. На щастя, жодна людина не постраждала. Після закінчення обстрілів усі автівки продовжили рух до пункту призначення. Найменшому українцю, якого врятували співробітники ДСНС, лише два місяці.

 

Усього рятувальникам на "Дорозі життя" вдалося відбуксувати 14 автотранспортних засобів, врятувати 49 громадян, з яких 11 - діти.

 

Як повідомляла УМ, із початку повномасштабного вторгнення «братів» з рф українські правоохоронці зафіксували понад 45 тис. воєнних злочинів, і найжахливіші з них — загибель під час кривавої війни з москалями 437 українських дітей.