На Донеччині армія рф зазнає величезних втрат

15:38, 08.11.2022
На Донеччині армія рф зазнає величезних втрат

Найжорстокіші й найкривавіші бої тривають на Донеччині

Речник Східного угруповання військ Збройних Сил України Сергій Череватий заявив, що російська армія зазнає значних втрат у районі Бахмута, Авдіївки та Вугледару в Донецькій області. 

 

Як повідомляла УМ, про це він повідомив у ефірі національного телемарафону.

 

За його словами, на згаданих напрямках росіяни зазнають "величезних" втрат, оскільки Донецька область є епіцентром війни.

 

«Там тривають найбільш жорстокі та криваві бої, противник застосовує всі види артилерії та авіації. Інформація про те, що 155-а бригада морської піхоти армії РФ зазнає великих втрат під Вугледаром — це правда. Вони вже чекають на "офіцерів-вихователів" з тихоокеанського флот, щоб погасити бунт і піднімати моральний стан»,— сказав Череватий.

 

Він зазначив, що рівень втрат армії Росії є "безпрецедентним" для XXI століття.

 

«Це ближче до Другої світової війни. У В'єтнамі США втратили 58 000 за вісім років, навіть тоді це вважалися величезними втратами»,— заявив речник ЗСУ.

 

Російські окупанти останнім часом ведуть наступальні дії в районі Павлівки, щоб вийти до Вугледару, повідомляв заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов.

 

Громов заявляв, що окупанти намагатимуться повністю заблокувати Бахмут з різних напрямків, але ЗСУ чинить успішний опір.

 

Президент Володимир Зеленський в останніх відеозверненнях неодноразово говорив, що Бахмутський напрямок –найважчий для українських військ, але ЗСУ тримають позиції.

 

Як повідомляла УМ, українські прикордонники разом з іншими з підрозділами Сил оборони стримують жорстокий ворожий натиск, оскільки російські війська не припиняють наступ на Донецькому напрямку. Також наші вояки поповнили обмінний фонд, взявши у полон військового рф армії.